Küpsetamata magustoidud

Kohupiima-tiramisu 

Toidutare, 5. august 2008, 09:35
Kohupiima-tiramisu Jaan Heinmaa
Kuulsa Itaalia magustoidu lahjem ja odavam variant, mis ometigi maitseb suurepäraselt.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g biskviitküpsised
400 g kohupiimapasta
2 dl tuhksuhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
4 dl vahukoor
2 sl kohviliköör
IMMUTAMISEKS
3 dl kange must kohv
0.5 dl Amaretto liköör, kohviliköör või brändi
pealepuistamiseks kakaopulber

Valmistamine
Vahusta vahukoor. Sega omavahel kohupiim, tuhksuhkur, vanillsuhkur, liköör ja vahukoor. Valmista kange kohv ning sega likööriga. Tõsta neljandik kohupiimasegust kausi põhja. Leota peotäis lüpsiseid kohvisegus ja lao kohupiimasegule. Määri peale uus kiht kohupiimasegu. Tee nii mitu kihti, kuni jätkub küpsiseid ja kreemi. Kata kauss toidukilega ja hoia külmas 1 tund kuni üleöö. Enne serveerimist puista peale kakaopulbrit. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee