Küpsetamata magustoidud

Kohupiimajäätis 

Toidutare, 26. oktoober 2008, 20:46
Kohupiimajäätis Jaan Heinmaa
Kohupiimajäätise muudavad värskemaks sügavkülmutatud mustikad ja maasikad, mis toovad meelde suve. Võid kasutada nii tavalist kohupiima kui ka -pastat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 dl kohupiim
2 sl suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
3 dl vanillijäätis
3 dl külmutatud maasikad ja mustikad

Valmistamine
Sulata marjad, hoides neid kilekotiga 5 minutit kuumas vees. Sega omavahel kohupiim, suhkur ja vanillsuhkur. Lisa pehmenenud jäätis ja marjad. Sega ühtlaseks ning serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee