Kalatoitude retseptid

Heeringa-kartulisalat kalamarjaga 

Toidutare, 3. november 2008, 10:54
Heeringa-kartulisalat kalamarjagaFoto: Jaan Heinmaa
Kalamari teeb tavapärase heeringa-kartulisalati pidulikuks ja hõrguks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.5 dl Hapukoor
1.5 dl Majonees
4 sl kalamari (või Kalles Kaviari)
0.5 dl (tükeldatud) Porrulauk
0.5 dl (hakitud) Punane sibul
0.5 dl (peenestatud) Aedtill
200 g heeringafilee
5 tk keedetud kartul
3 tk keedetud muna

Valmistamine
Lõika heeringafileed, kartulid ja munad väikesteks kuubikuteks, sega ülejäänud ainetega. Lase 1 tund külmkapis maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee