Kalatoitude retseptid

Heeringavõi 

Toidutare, 2. aprill 2008, 14:01
Heeringavõi sobib koos rukkileivaga hästi hommikukohvi kõrvale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g õrnsoola heeringafilee
100 g Või
2 tk Sibul
1 tk (hapu) Õun
suhkur
sidrunimahl maitse järgi
Murulauk

Valmistamine
Mikserda pehme või kitsas kõrges vahustamisnõus kohevaks. Aja läbi hakklihamasina ( või purusta köögikombainiga ) kõigepealt heeringas, seejärel tükeldatud sibul ja viimasna õun, nii jääb masinale kõige vähem kalalõhna. Mikserda ained omavahel kokku, viimistle maiste. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee