Kalatoitude retseptid

Heeringajäätis 

Toidutare, 2. aprill 2008, 14:06
Heeringajäätise võib varem valmis teha, et siis külaliste tulekul sügavkülmast võtta.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk marineeritud või vähesoolane heeringafilee
1 tk Sibul
1 dl Hapukoor
3 dl 35% rõõsk koor
Valge pipar
Sool
Murulauk

Valmistamine
Lõika sibul ja heeringas tillukesteks tükkideks või aja läbi masina, sega hapukoorega. Mikserda rõõsk koor kõvaks vahuks, tõsta lusikaga õrnalt juurde muud ained. Pane segu kaanega plastkarpi ning hoia järgmise päevani sügavkülmas. 45 minutit enne serveerimist võta karp toatemperatuurile. Tõmba segust jäätisekulbiga pallikesi ja raputa üle murulauguga. Paku juurde kuumi keedetud kartuleid. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee