Kalatoitude retseptid

Heeringas kalamarja ja mädarõikaga kreemjas kastmes 

Toidutare, 3. november 2008, 10:50
Heeringas kalamarja ja mädarõikaga kreemjas kastmes Jaan Heinmaa
Valmista purgitäis luksuslikku heeringarooga, mis sobib hästi külmlauale või kergeks eelroaks koos kuumade keedetud kartulitega. Valmib 5 minutiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g mahedas marinaadis heeringafilee
100 g forellimari
500 g (10%) Hapukoor
1 sl Mädarõigas
poole sidruni riivitud koor
0.5 tl Sool
0.5 tl Sidrunipipar
0.5 dl hakitud värske till

Valmistamine
Kuivata ja viiluta heeringas. Sega kokku kalamari, hapukoor, mädarõigas, sidrunikoor, sool ja sidrunipipar. Lisa kastmesse tükeldatud heeringas ja till ning pane kaste kaanega purki. Säilib külmas kuni 1 nädal. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee