Kalatoitude retseptid

Külamehe kaaviar 

Toidutare, 24. september 2009, 09:16
Külamehe kaaviar Jaan Heinmaa
Kiire ja maitsev kõhutäis ootamatutele külalistele, aga ka oma perele hommiku- või õhtusöögiks. Sobib nii pannkookide kui ka rukkileivaga.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk vähesoolane heeringafilee
2 tk keedetud muna
1 tk (pisike) Sibul
2 sl jäme riivsai
1 sl Sidrunimahl
2 dl Hapukoor
Purustatud pipar
Murulauk
LUSIKAKOOGID
5 dl maitsestamata jogurt või hapupiim
2 tk Muna
2.5 kuni 3 dl Jahu
3 sl õli
Sool
söögisooda

Valmistamine
Lõika munad ja sibul pisikesteks ning heeringas veidi suuremateks tükkideks. Sega hapukoor pipra ja sidrunimahlaga. Lisa riivsai ning lase 5 minutit seista, sega kokku muude ainetega. Paku eraldi suupistena, leivakattena või lisandina väikeste paksude lusikakookide juurde. Lusikakookide jaoks sega kokku tainaained ning küpseta madalal kuumusel väikesed koogid. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee