Kalatoitude retseptid

Heeringas punase veini kastmes 

Toidutare, 22. august 2008, 09:03
Heeringas punase veini kastmes Jaan Heinmaa
Vahelduseks tavapärasele hapukoorekastmele proovi valmistada heeringat veinikastmes. Rooga võid serveerida nii kuumade keedetud kartulitega kui ka külmlaual eraldi kausikeses.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g heeringafilee
2 tk Sibul
2 dl punane vein
1 dl suhkur
2 tera Vürts
2 lehte Loorber
1 dl (punase veini) Veiniäädikas

Valmistamine
Sega vein suhkruga ning lase keema tõusta. Lisa maitseained ja rõngasteks lõigatud sibulad ning kuumuta hetke. Seejärel kalla juurde veiniäädikas ja lase jahtuda. Pane tükeldatud heeringafileed kastmesse ning lase üleöö maitsestuda. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee