Veiseliha retseptid
20. detsember 2006, 23:24

Üleküpsetatud lihaveise praetükk

Kastmeseguga üleküpsetatud lihaveise praad.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g lihaveise tagaosa sisetükk
KASTMESEGU
2 sl Dijoni sinep
150 g kuivatatud saiakuubikud
1 sl peeneks hakitud petersell,basiilik,tüümian
2 tk munakollane
100 g Riivjuust
100 g Majonees
2 sl sweet chilli sauce

Valmistamine
Segada kõik komponendid kokku üheks kastmeks. Seejärel pruunistada liha ( suure tükina ) pannil, määrida kergelt soola-pipraga ja asetada ahju küpsema madalale temperatuurile. Arvestada tuleb koduse ahju eripärasusi. Umbes 15 minutit enne liha valmimist katta see kastmeseguga ja küpsetada niikaua kuni kastmesegu on kuldkollane. Serveerida kartulite ja köögiviljaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.