Veiseliha retseptid

Üleküpsetatud lihaveise praetükk 

Toidutare, 20. detsember 2006, 23:24
Kastmeseguga üleküpsetatud lihaveise praad.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g lihaveise tagaosa sisetükk
KASTMESEGU
2 sl Dijoni sinep
150 g kuivatatud saiakuubikud
1 sl peeneks hakitud petersell,basiilik,tüümian
2 tk munakollane
100 g Riivjuust
100 g Majonees
2 sl sweet chilli sauce

Valmistamine
Segada kõik komponendid kokku üheks kastmeks. Seejärel pruunistada liha ( suure tükina ) pannil, määrida kergelt soola-pipraga ja asetada ahju küpsema madalale temperatuurile. Arvestada tuleb koduse ahju eripärasusi. Umbes 15 minutit enne liha valmimist katta see kastmeseguga ja küpsetada niikaua kuni kastmesegu on kuldkollane. Serveerida kartulite ja köögiviljaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee