Kiudainerikkad toidud

Kartulipudruvorm 

Harri Ilves, 8. märts 2011, 11:53
KartulipudruvormFoto: Jaan Heinmaa
Juust ja kartul sobivad alati kokku ning on huvitavaks lisandiks paljudele ahjupraadidele.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 kg kartulipuder
1 dl kohvikoor
100 g Riivjuust

Valmistamine
Valmista kartulipuder. Tõsta puder ahjuvormi, vala üle rõõsa koorega ja raputa peale riivitud juustu. Küpseta rooga ahjus 220°C juures 20 minutit või kuni pind on saanud kuldpruuni värvuse. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee