Taimetoidu retseptid

Küpsekartulid köögiviljadega 

Harri Ilves, 24. november 2008, 15:08
Küpsekartulid köögiviljadegaFoto: Jaan Heinmaa
Ahjus küpsetatud kartulid ja köögiviljad moodustavad liharoogade kõrvale sobiva lisandi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
5 tk Kartul
2 kuni 3 tk Porgand
1 tk suvikõrvits
1 sl Või
1 tl (hakitud) Koriander
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika kartulid, porgandid ja suvikõrvits ühesuurusteks tükkideks. Vala tükid võiga määritud ahjuvormi ning küpseta rooga ahjus 200°C juures 45 minutit, kuni kartulid on pehmed ja küpsed. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee