Ulukiliha retseptid

Jänesepraad sõstrakastmes 

Harri Ilves, 13. mai 2008, 15:15
Foto: Jaan Heinmaa
Mustad sõstrad lisavad jäneselihale mahlakust ja annavad kastmele ilusa värvi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk ( u 1 kg ) jänes
0.5 tl Must pipar
0.5 tl Sool
2 dl Jahu
2 sl Või
2 sl õli
KASTE
20 cl Valge vein
1 dl mustsõstramoos
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
riivitud muskaatpähkel

Valmistamine
Tükelda jänes. Valmista paneering jahust, soolast ja piprast. Paneeri lihatükid ning pruunista pannil või-õlisegus. Pane pruunistatud jäneseliha ahjupotti ja küpseta rooga ahjus 175°C juures 30 minutit. Kastmeks kuumuta vein keemiseni, lisa maitseained ja mustsõstramoos. Serveerides vala kaste tükeldatud lihale. Retsept on mõeldud kahele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee