Ulukiliha retseptid

Röstitud jänes 

Harri Ilves, 13. mai 2008, 15:13
Röstitud jänesFoto: Jaan Heinmaa
Lihtsalt valmistatav roog, mis sobib imehästi koos värske salati ja krõbeda sooja kukliga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk ( u 1 kg ) jänes
Must pipar
Sool
100 g (sulatatud) Või

Valmistamine
Hõõru jäneseliha soola-pipraga. Tõsta jänes restile, mille all on ahjuplaat. Küpseta ahjus 175°C juures 30 minutit. Määri aeg-ajalt võiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee