Linnuliha retseptid

Metspart fooliumis 

Toidutare, 29. august 2008, 09:25
Metspart fooliumisFoto: Jaan Heinmaa
Metspardiliha on väga maitsev. Kõige paremini sobib see ahjupraeks või hautamiseks.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk metspart
100 g (sulatatud) Või
1 sl Sool
1 tl Must pipar
300 g täidiseks hapukapsas

Valmistamine
Täida pardi kõhuõõs kapsaga. Seo linnu jalad ja kõht kinni. Määri lind sulatatud võiga ning hõõru soola-pipraseguga. Keera part fooliumisse ja aseta ahjuplaadile. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Eemalda foolium. Pruunista part ja küpseta valmis. Retsept on mõeldud kahele kuni neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee