Linnuliha retseptid

Õuntega täidetud part 

Harri Ilves, 8. märts 2011, 11:58
Õuntega täidetud part Jaan Heinmaa
Pardipraad on maiuspala linnuliha austajatele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk (1,7 kg) Part
1 kg või metspart
Või
Sool
Must pipar
Õun
1 tk Sidrun

Valmistamine
Täida pardi kõhuõõs õuntega. Seo pardi kõht ja jalad kinni. Hõõru soola-pipraseguga ning pintselda sulavõiga. Keera part fooliumisse ja küpseta ahjus 200°C juures 2 kuni 2,5 tundi. Vahetult enne valmimist eemalda foolium ja pruunista part. Retsept on mõeldud kuni neljale inimesele.NIPP: Madalamal kuumusel, 180-kraadi C juures küpsetades, võib aega kuluda ka 3 tundi, ent liha saab mahlasem.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee