Lambaliha retseptid

Lambapraad IV 

Harri Ilves, 19. detsember 2007, 09:41
Mahlase lambaprae maitset saab kergesti tempida küüslaugu ja maitseürtidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg kondita praetükk lamba tagaosast
MAITSESEGU
4 sl mesi
1 kimp (värske, hakitu Koriander
1 sl sojakaste
ühe sidruni mahl
4 hakitud küünt Küüslauk
2 sl õli
0.5 tl Sool
0.5 tl Purustatud pipar

Valmistamine
Sulata mesi, lisa sojakaste, sidrunimahl, küüslauk, sool, pipar ja õli. Määri lambaliha maitseseguga ning marineeri külmikus ööpäev. Võta liha külmikust ja maitsesta soola-pipraga. Liha küpsetamiseks võib kasutada ahjupanni või praekotti. Pista liha eelsoojendatud ahju ja küpseta 140°C juures 40 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 60-65°C. Retsept on mõeldud neljale kuni kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee