Veiseliha retseptid

Vürtsikas veiselihapraad 

Harri Ilves, 29. august 2008, 09:39
Vürtsikas veiselihapraad Jaan Heinmaa
Ahjuroog veiselihast sobib neile, kes ei armasta sealiha selle rasvasuse pärast.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg pehme veiseliha
1 tl Sool
1 tl Purustatud pipar
2 küünt Küüslauk
1 tk Varsseller
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 dl veiselihapuljong

Valmistamine
Hõõru liha soola ja pipraga. Pruunista pannil igast küljest. Puhasta ning tükelda köögiviljad. Pane liha ahjuvormi, lisa puljong ja köögiviljad - need annavad praeleemele vürtsika maitse. Küpseta rooga ahjus 179°C juures 1,5 tundi või prae sisetemperatuurini 60°C, liha pidevalt puljongiga kastes. Kurnatud praeleemele lisa hapukoor ja väheke jahu ning valmista hapukoorekaste. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee