Veiseliha retseptid

Kondiga veisepraad 

Harri Ilves, 24. november 2008, 15:27
Kondiga veisepraad Jaan Heinmaa
Kondiga veiseliha on ahjus küpsenult maitsev ja mahlane.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g veise kondiga abaliha või kondiga praetükk
1 tk (hakitud) Sibul
1 kuni 2 küünt Küüslauk
1 väike kimp Aedtill
1 tl Sool
0.5 tl Valge pipar
0.5 dl õli
1 kuni 2 sl veiniäädikas
2 sl Või

Valmistamine
Purusta uhmris sibul, küüslauk ja till. Lisa sool, pipar, õli ja äädikas ning sega ühtlaseks massiks. Kuivata liha ja pruunista kuumal pannil võis mõlemalt poolt. Maitsesta liha maitseseguga. Küpseta ahjus 160°C juures, kuni liha sisetemperatuur on 55-60°C. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee