Sealiha retseptid

Seafilee apelsinimarinaadis 

Harri Ilves, 24. november 2008, 15:29
Seafilee apelsinimarinaadis Jaan Heinmaa
Suurepärane delikatess neile, kes armastavad mahlast ja taist sealiha.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk sea sisefilee
1 tk Sibul
0.5 tl Majoraan
1 tl kolmepiprasegu
0.5 tl Sool
1 tl suhkur
1 sl õli
0.5 dl apelsinimahl
1 sl sidrunimahl

Valmistamine
Sega peeneks hakitud sibul maitseainete, õli ja mahlaga. Puhasta seafilee üleliigsest kelmest ja rasvast. Pruunista filee kuumal pannil. Hõõru peale maitsesegu. Keera maitsestatud filee fooliumisse ja küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Lõika foolium lahti ja küpseta edasi, kuni liha pruunistub. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee