Seafilee apelsinimarinaadisFoto: Jaan Heinmaa
24. november 2008, 15:29
Seafilee apelsinimarinaadis
Suurepärane delikatess neile, kes armastavad mahlast ja taist sealiha.
Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk sea sisefilee
1 tk Sibul
0.5 tl Majoraan
1 tl kolmepiprasegu
0.5 tl Sool
1 tl suhkur
1 sl õli
0.5 dl apelsinimahl
1 sl sidrunimahl
Valmistamine
Sega peeneks hakitud sibul maitseainete, õli ja mahlaga. Puhasta seafilee üleliigsest kelmest ja rasvast. Pruunista filee kuumal pannil. Hõõru peale maitsesegu. Keera maitsestatud filee fooliumisse ja küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Lõika foolium lahti ja küpseta edasi, kuni liha pruunistub. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)