Sealiha retseptid

Ahjukarbonaad 

Harri Ilves, 21. veebruar 2010, 09:02
Ahjukarbonaad Jaan Heinmaa
Kondiga liha on maitsvam kui kondita liha - millegipärast väidavad seda kõik.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg kondiga seakarbonaad või seakarree
MAITSESEGU
1 tl Sool
1 tl küüslaugupipar
1 sl õli
väike kimp värsket tüümiani või paar oksa rosmariini

Valmistamine
Liha ettevalmistamisel puhasta soovi korral kondiotsad, eemalda kamar ja liigne rasv. Purusta uhmris maitseained ja ürdid. Pintselda maitsesegu lihale. Küpseta ahjus 140°C juures, vahetevahel rooga praeleemega kastes, kuni liha sisetemperatuur on 72°C. Retsept on mõeldud neljale kuni kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee