Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 kg lõhe- või forellifilee
1 kg lehttainas
ühe sidruni mahl
1 kimp Aedtill
1 sl Sool
1 tl Must pipar
1 tk Muna
Valmistamine
Eemalda kalafileelt nahk. Puhasta ja kuivata nahata filee, näpi pintsettidega luud. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Rulli lehttainas lahti ja paiguta filee tainaplaadi ühele poolele. Puista kalale hakitud tilli. Kata teise poole tainaga. Lõika üleliigne tainas ära ja pressi ääred kinni. Kaunista soovi korral tainaribadega. Pintselda lahtiklopitud munaga. Küpseta ahjus 225°C juures 30 minutit. Serveeri tervelt vaagnal koos tartarkastmega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)