Kalatoitude retseptid

Täidetud kala fooliumis 

Harri Ilves, 29. august 2008, 09:31
Täidetud kala fooliumisFoto: Jaan Heinmaa
Fooliumisse pakitud kala küpseb omas mahlas, säilides hõrgu ja aroomikana. Kala võib küpsetada fooliumis tervelt, fileena või täidetult. Viimane moodus vaja pikemat valmimisaega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1.5 kg lõhe, forell, siig või koha
1 kimp Aedtill
1 kimp Petersell
100 g Sidrunimahl
1 tl Must pipar
1 sl Sool

Valmistamine
Puhasta ja kuivata kala, maitsesta sidrunimahla ning pipra-soolaga. Täida kõhuõõs hakitud maitserohelisega. Paki kala fooliumisse. Küpseta ahjus 225°C juures 15-20 minutit. Serveeri keedukartuli, kartulipüree või riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee