Kalatoitude retseptid

Mesine lõhefilee 

Harri Ilves, 13. juuli 2008, 10:27
Mesine lõhefilee 
Pidulik mee- ja sinepimaitseline kalaroog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kuni 1.5 kg lõhe- või forellifilee
100 g sulatatud taluvõi
4 tl (riivitud) Sidrunikoor
4 sl Sinep
8 sl mesi
3 tl Sool
1 tl Purustatud pipar

Valmistamine
Näpi fileest välja luud. Sega sulatatud või, riivitud sidrunikoor, mesi, sool, sinep ja pipar ühtlaseks massiks. Määri saadud maitsesegu kalafileele. Küpseta kala ahjus 200°C juures 15-20 minutit. Serveeri värske salati, kartulipüree või riisiga. Retsept on mõeldud neljale kuni kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee