Linnuliha retseptid

Pajaroog broilerikoibade, õunte ja kartulitega 

Rudolf Visnapuu, 1. detsember 2011, 06:48
Pajaroog broilerikoibade, õunte ja kartulitegaFoto: Priit Palomets
Marineeritud kanakoivad saavad tuge kartulist ja õun mõjub nagu soe salat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
8 tk Kana poolkoib
10 tk Kartul
5 tk Õun (hapumagus)
MARINAAD
5 spl Mesi
5 spl Sinep
2 spl Majonees
1 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Majoraan
3 sl Broilerimaitseaine

Valmistamine
Sega kõik marinaadiained omavahel hästi läbi. Lisa maitseks peeneks hakitud majoraani, broilerimaitseainet, pipart ja soola. Pane marinaad ja poolkoivad topeltkilekotti ning tõsta 2 tunniks külmikusse. Sel ajal koori kartulid ja lõika neljaks. Pane poolkoivad koos marinaadiga küpsetusvormi. Lisa kartulid. Sega kõik hästi läbi. Küpseta ahjus 200°C juures, aeg-ajalt segades, 35-40 minutit. Lõika õunad sektoriteks ja puhasta seemnetest. Umbes 10 minutit enne ahjuroa valmimist lisa sellele õunasektorid. Kaunista värske majoraani või mõne muu värske ürdiga.