Salati retseptid

Soe vinegrett 

Toidutare, 9. detsember 2006, 02:43
 Priit Palomets
Soe vinegrett on huvitav roog. Põnevuse lisamiseks võid vee asemel lisada valget kuiva veini. Tasub proovida.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Kartul
2 tk Porgand
2 tk (väiksem) Peet
1 sl (hakitud) Petersell
2 sl oliivõli
1 tk köögiviljapuljongikuubik
2 dl vesi
Sool
Must pipar

Valmistamine
Koori köögiviljad. Tõsta haudepott pliidile ja pane põhja veidi õli. Pane potti kuubikuteks lõigatud peet ja prae kergelt. Mõne aja pärast lisa porgandikuubikud. Kui peet ja porgand on natuke praadinud, lisa veel pisut õli ning pane potti ka kartulikuubikud. Pärast natukest praadimist maitsesta roog puljongikuubikuga ( purusta kuubik roa peale ). Lisa vesi ( vein ) ja hauta 10 minutit. Lõpus maitsesta hakitud peterselli, soola ja pipraga. NB! Proovi seda rooga ka lihtsalt majoneesiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee