Penne laimi ja lõhega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
400 g penne või muu pasta
400 g (värske filee) Lõhe
1 purk (180 g) rohelised kivideta oliivid
oliivõli
MARINAAD
2 tk Laim
Aedtill
Sool
Must pipar
Valmistamine
Puhasta lõhe ja lõika väikesteks kuubikuteks. Pane karpi ning lisa üks imeõhukesteks ratasteks lõigatud laim. Kalla peale teisest laimist pressitud mahl. Maitsesta soola, hakitud tilli ja värskelt jahvatatud pipraga, sega läbi. Keeda pasta rohkes vees pehmeks, kurna ja pane potti tagasi. Sega pasta hulka lõhe, kust on laimitükid välja nopitud ( laimikoor annab muidu roale mõrkja maitse ). Lisa ka oliivõli ja oliivid, kuumuta kaane all kõik koos läbi. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)