Kalatoitude retseptid

Tuunikala-kodujuustutäidisega cannellonid 

Angeelika Kang, 13. juuli 2008, 10:26
 
Mahedamaitselise tuunikalatäidisega cannellonid maitsevad kõigile, ka pere pisematele.

Kogus: neljale

Koostisosad
16 tk lasanjeplaadid
2 karpi tuunikalatükid õlis
1 tk Porrulauk
3 küünt Küüslauk
4 sl Jahu
4 dl Piim
0.5 tl Must pipar
1 tl Basiilik (kuivatatud)
300 g Kodujuust
150 g Riivjuust
PEALEPUISTAMISEKS
3 tk (hakitud) Tomat
50 g Riivjuust

Valmistamine
Nirista tuunikalakonservi õli pannile, kuumuta seal hakitud porrut ja küüslauku. Lisa jahu ning prae mõni minut. Kalla vähehaaval hulka piim, kuumuta pidevalt segades paksenemiseni. Maitsesta pipra ja basiilikuga. Sega juurde tuunikalatükid, kodujuust ning riivitud juust. Keeda lasanjeplaadid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Tõsta veidi jahtunud lasanjeplaatidele täidist ja keera need rulli, aseta võitatud ahjuvormi. Puista üle hakitud tomati ja riivitud juustuga, küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee