Kalatoitude retseptid

Kodujuustu-krevetipirukas 

Toidutare, 25. juuni 2009, 16:38
Kodujuustu- krevetipirukas Jaan Heinmaa
Magusa maitsega tšillikaste annab mahedamaitselisele krevetipirukale piisavalt teravust. Serveeri pirukat soojalt värske salatiga.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
PÕHI
2.5 dl Jahu
0.5 tl Sool
75 g Või
1 dl Kodujuust
TÄIDIS
3 tk Muna
250 g Kodujuust
200 g Kooritud krevett
100 g Riivjuust
2 sl (magus) Tšillikaste
Aedtill

Valmistamine
Näpi kokku jahu, sool, või ja kodujuust. Keera tainas kilesse ning hoia 30 minutit külmkapis. Kuumuta ahi 200°C-ni. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja servadele. Küpseta 10 minutit. Täidise tegemiseks sega omavahel munad, kodujuust, krevetid, riivjuust, tšillikaste ja hakitud till. Vala segu eelküpsetatud põhjale ning küpseta veel 25 minutit. Serveeri soojalt. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee