Kalatoitude retseptid

Heeringa-kodujuustukaste 

Toidutare, 10. august 2009, 07:43
Heeringa-kodujuustukasteFoto: Jaan Heinmaa
Eriti hästi maitseb see kaste suvel koos värskete kartulitega, aga on heaks vahelduseks ka muul aastaajal. Kui loed kaloreid, kasuta kastme tegemiseks maitsestamata jogurtit või 10% hapukoort, kuid kõige parem saab maitse muidugi rammusama hapukoorega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g õrnsoola heeringafilee
500 g Hapukoor
400 g Kodujuust
3 tk marineeritud kurk
2 tk (keedetud) Muna
roheline sibul või murulauk

Valmistamine
Tükelda heeringas, kurgid, sibul või murulauk ja munad. Sega hapukoore ning kodujuustuga. Serveeri kuumade keedetud kartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee