Munaga täidetud hakklihapallid II
, 12. aprill 2009 20:01
Munaga täidetud hakklihapallid IIFoto: Jaan Heinmaa
Munaga täidetud hakklihapallid on dekoratiivsed ja sobivad pakkuda ka külalistele. Lihavõtete järel saad siin ära kasutada järelejäänud keedetud munad.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Hakkliha
2 tl Sool
0.25 tl Valge pipar
0.25 tl Must pipar
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
1 tk Muna
1 tk Sibul
1 dl kohvikoor
0.5 dl vesi
0.5 dl Riivsai
6 tk Muna
Valmistamine
Sega hakkliha hulka sool, piprad, paprikapulber ja muna. Lisa hakitud sibul. Sega omavahel koor ja vesi, paisuta selles riivsai ning sega hakklihamassi hulka. Keeda munad pehmeks ja koori. Mätsi hakklihatainas muna ümber ja prae pannil nõrgal kuumusel 10 minutit.