Lihatoidu retseptid

Munaga täidetud hakklihapallid II 

Toidutare, 12. aprill 2009, 20:01
Munaga täidetud hakklihapallid II Jaan Heinmaa
Munaga täidetud hakklihapallid on dekoratiivsed ja sobivad pakkuda ka külalistele. Lihavõtete järel saad siin ära kasutada järelejäänud keedetud munad.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Hakkliha
2 tl Sool
0.25 tl Valge pipar
0.25 tl Must pipar
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
1 tk Muna
1 tk Sibul
1 dl kohvikoor
0.5 dl vesi
0.5 dl Riivsai
6 tk Muna

Valmistamine
Sega hakkliha hulka sool, piprad, paprikapulber ja muna. Lisa hakitud sibul. Sega omavahel koor ja vesi, paisuta selles riivsai ning sega hakklihamassi hulka. Keeda munad pehmeks ja koori. Mätsi hakklihatainas muna ümber ja prae pannil nõrgal kuumusel 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee