Lihatoidu retseptid

Hakkliha-kartulikotletid 

Toidutare, 4. mai 2009, 07:14
Toores riivitud kartul lisab kotlettidele kohevust ja mahlasust, samas pole kartuli maitset aimatagi. Krõbedama koorikuga kotletid saad, kui veeretad neid enne praadimist riivsaias.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g segahakkliha
2 tk Kartul
1 tk Sibul
2 küünt (soovi korral) Küüslauk
2 tk Muna
1 dl Riivsai
1 dl hapukoor või keefir
Sool
Must pipar

Valmistamine
Sega toores riivitud kartul ja sibul hakklihaga. Lisa soovi korral hakitud küüslauguküüned. Sega hulka munad. Sega omavahel riivsai ja hapukoor, lase 5 minutit paisuda ja lisa ülejäänud massile. Maitsesta soola-pipraga ning klopi seni, kuni saad ühtlase taina. Vormi märgade käte vahel väiksemad kotletid ja prae pannil väheses õlis mõlemalt poolt kuldseks. Suuremaid kotlette järelküpseta ahjus 180 kraadi juures 10-15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee