Lihatoidu retseptid

Riisi-hakklihapallid 

Toidutare, 15. veebruar 2009, 22:20
 
Riisilisandiga hakklihapallid koorekastmes on sobilikud kiireks ja maitsvaks argiõhturoaks. Sama ajal, kui lihapallid valmivad, keeda kartulid ja köögiviljad.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Hakkliha
1 tk (suurem) Sibul
1 dl Riis
Sool
Must pipar
1 sl õli
2 dl puljong ( või vesi )
1 dl 10% rõõsk koor
serveerimiseks maitseroheline ( till, petersell )
2 tk Muna

Valmistamine
Haki sibul ning sega koos munade ja riisiga hakkliha hulka. Maitsesta. Vormi kanamunasuurused pallid ja lao suurema paksupõhjalise poti põhja nii, et pallid ei puutuks üksteise vastu. Pruunista kergelt õlis ning vala üle puljongi-kooreseguga. Hauta kaane all madalal kuumusel 30 minutit. Puista valmis roale maitserohelist ning serveeri kartulite ja köögiviljadega. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee