Salati retseptid

Kuskussi-köögiviljasalat 

Toidutare, 27. juuli 2008, 20:17
Kuskussi-köögiviljasalat Jaan Heinmaa
Seda salatit saab valmistada nii kuumana kui ka külmana. Kui kõht on väga tühi, ei pea ootama jääma, millal kuskuss jahtub, vaid võib roa kohe kokku segada.

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g Kuskuss
3.5 dl keev vesi
1 tk (punane) Paprika
0.5 tk pikk värske kurk
250 g (kirss)tomat
2 sl oliivõli
1 sidruni mahl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
suhkur
1 tk suur peotäis hakitud värske till

Valmistamine
Vala keev vesi kuskussi peale, lisa väheke soola ja sega hoogsalt läbi. Lase 5 minutit kaane all paisuda, aeg-ajalt segades. Lõika kirsstomatid pooleks, paprikad ribadeks ja kurk viiludeks. Sega need kuuma või jahtunud kuskussi hulka, olenevalt sellest, kas soovid sooja või külma salatit. Maitsesta soola, suhkru, pipra, hakitud tilli, oliivõli ja sidrunist pressitud mahlaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee