Lihatoidu retseptid

Aedoad suitsupekiga 

Toidutare, 1. detsember 2006, 01:50
Hautatud aedoad suitsupekiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g Aeduba ehk Türgi uba
1 tl punane kuiv vein
0.5 tk Sibul
1 tl sulatatud searasv
20 g Suitsupekk
0.5 tl tomatipüree
1 leht Loorber
Sool

Valmistamine
Leota aedube 2 tundi, kurna, kalla peale külm vesi ja pane nõrgale tulele. Kui vesi keema läheb, kalla see pealt ära, pane ubadele uus keev vesi ja jäta mõõdukale tulele keema. Lisa vein, riisu vaht ja pane juurde searasvas kergelt praetud sibul, väikesed suitsupekikuubikud, tomatipüree ja loorberileht. Soolaga maitsesta veidi enne valmimist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee