Lihatoidu retseptid

Maksaga täidetud tomatid 

Toidutare, 1. detsember 2006, 01:00
Ahjus küpsetatud maksaga täidetud tomatid.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g Tomat
50 g Maks
50 g sai
30 g Sibul
1 tk Muna
10 g Või
5 g sulavõi
10 g Hapukoor
Must pipar
Sool

Valmistamine
Lõika tomatitel "kaas" pealt ja uurista sisemus välja. Maksatükid pruunista kergelt sulavõis ja aja koos piimas leotatud saiaga läbi hakkmasina. Hakitud sibulad prae kergelt läbi ning lisa täidisele. Pane juurde toores munakollane, või, vahustatud munavalge, sool ja pipar. Sega korralikult läbi. Täida tomatid, pane madalasse kastrulisse, poeta iga tomati peale võitükike ja pista kastrul kuuma ahju. Tomatisisu hõõru läbi sõela ning kalla juba kergelt pruunistunud tomatitele. Enne serveerimist vala üle hapukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee