Linnuliha retseptid

Kana Rumeenia moodi 

Toidutare, 1. detsember 2006, 00:41
Hautatud broiler paprika, tomati ja käharkaspaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Broiler
1 tk Sibul
2 tk (rohelised) Paprika
2 tk Tomat
1 tk (kähar kapsas) Savoia kapsas
maitseroheline
Paprika (jahvatatud)
Sool

Valmistamine
Prae hakitud sibul sulatatud searasvas klaasjaks. Raputa peale 1 tl paprikapulbrit, lisa veidi vett ja keeda läbi. Pane juurde tükeldatud broiler. Maitsesta soolaga ja jäta hauduma. 10 minuti pärast pane juurde seemnetest puhastatud ja neljaks tükeldatud rohelised paprikad, tükeldatud tomatid ning neljaks lõigatud käharkapsas. Hauta broiler ja köögiviljad pehmeks. Puista peale hakitud maisterohelist ning serveeri. Juurde paku värsket aedvilja- ja rohelist salatit.