Hommikusöögi retseptid

Kuumad kodujuustusaiad 

Toidutare, 7. aprill 2008, 08:39
Kuumad toitvad saiad sobivad hästi nädalavahetuse hommikusöögiks, mil on aega ja kannatust oodata krõbedate saiade valmimist. Singi asemel võid kasutada ka näiteks tuunikalakonservi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
6 viilu täisteraröstisai
Või
100 g Riivjuust
100 g kodujuust
4 sl Piim
50 g Sink
2 sl tükeldatud till või petersell
2 tk munavalge
Sool
Must pipar
KAUNISTAMISEKS
Petersellilehed
Tomat

Valmistamine
Kuumuta ahi 200°C-ni. Rösti saiad ning määri õhukeselt võiga. Sega riiv- ja kodujuust, tükeldatud sink, piim ja tükeldatud maitseroheline. Maitsesta soola-pipraga. Vahusta munavalged ja sega ettevaatlikult segu hulka. Jaga saiadele ning küpseta 10-15 minutit, kuni kate on kuldkollane. Serveeri kuumalt, kaunistades petersellilehtede ja tomativiiludega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee