Kalatoitude retseptid

Cannellonivorm kodujuustu-tuunikalatäidisega 

Toidutare, 7. detsember 2010, 07:59
Cannellonivorm kodujuustu-tuunikalatäidisega Jaan Heinmaa
Kerge tuunikala-kodujuustutäidisega itaaliapärane vormiroog on üle valatud tomatikastmega ja gratineeritud juustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
12 tk lasanjeplaadid
200 g kodujuust
1 väike karp (185 g) tuunikalatükid õlis
1 peotäis (hakitud) Basiilik (värske)
TOMATIKASTE
2 sl õli
1 tk Porrulauk
2 küünt Küüslauk
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
1 tk köögiviljapuljongikuubik
1 tl suhkur
Sool
Must pipar
hakitud pune või basiilik
PEALE
150 g Riivjuust

Valmistamine
Valmista esmalt tomatikaste. Selleks kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud porru ja küüslauk ning kuumuta paar minutit. Lisa tomatikonserv, kuumuta keemiseni ning lisa puljongikuubik, suhkur, sool ja must pipart. Tõsta segu tulelt ja püreeri sauseguriga ühtlaseks. Maitsesta hakitud ürtidega. Kuumuta ahi 200°C-ni. Keeda lasanjeplaate soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Tõsta küpsetsupaberile jahtuma. Sega omavahel kodujuust, tuunikalakonserv ja hakitud basiilik. Tõsta segu lasanjeplaatidele ning keera rulli. Aseta rullid tihedalt võitatud ahjuvormi. Vala peale tomatikaste ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 25 minutit. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee