Hommikusöögi retseptid

Sõrnikud seentega 

Toidutare, 7. juuli 2008, 07:49
Sõrnikud seentega Jaan Heinmaa
Serveeri sõrnikuid kuumana otse pannilt. Juurde paku jogurti- või hapukoorekastet, millele lisa peenestatud marineeritud kurki, sidrunipipart ja hakitud maitserohelist.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g kodujuust
1 tk Muna
1 tk Sibul
200 g (või soolaseened) Šampinjonid
3 sl nisujahu
1 dl Riivjuust
hakitud till ja petersell
Sool
Must pipar
Sidrunipipar
või või õli praadimiseks

Valmistamine
Tükelda seened ( soolaseened leota enne vees ). Haki sibul ja pruunista pannil õlis koos seentega. Lase jahtuda ning sega kodu- ja riivjuustu, muna ja maitserohelisega. Maitsesta soola, pipra ning soovi korral ka sidrunipipraga. Sega hästi läbi ja vormi väikesed kotletid. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt ja serveeri kohe kuumalt jogurti- või hapukoorekastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee