Lõunasöögi retseptid

Hakkliha-maksakotletid 

Maire Suitsu, 28. september 2010, 08:15
Hakkliha-maksakotletid Jaan Heinmaa
Maksavorst annab hakklihakotlettidele mõnusa maitsenüansi. Serveeri kotlette kuumade keedetud kartulite ja värske salatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
1 sl õli
300 g (looma-) Hakkliha
150 g maksavorst
Sool
Must pipar

Valmistamine
Koori ja tükelda sibul ning kuumuta õlis läbipaistvaks. Sega ülejäänud ainetega ühtlaseks massiks. Vormi tainast märgade käte vahel 8 hakk-kotletti. Pruunista pannil mõlemalt poolt umbes 3 minutit, sõltuvalt kotlettide paksusest ka kauem.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee