Linnuliha retseptid

Kana apelsinikastmes 

Toidutare, 25. november 2006, 23:54
Küpsetatud kana serveeri apelsinikastme ja riisilisandiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Broiler
2 tk Apelsin
2 kuni 2 sl sojakaste
Paprika (jahvatatud)
Valge pipar
Sool
Petersell
apelsiniviilud kaunistuseks

Valmistamine
Apelsinidest pigistada mahl välja. Sellega pintseldada lindu seest ja väljast. Broiler panna küpsetuskotti ning sellega mõneks tunniks külmikusse maitsestuma. Lind võtta küpsetuskotist välja. Hõõruda sojakastme, paprikapulbri, pipra ja soola seguga ning siduda kinni. Seejärel panna tagasi küpsetuskotti. Küpsetada ahjus 200°C juures umbes tund aega. Küpsetusleemest võib valmistada kastme, segades selle hulka vähese veega segatud nisujahu. Maitsestada apelsinimahla ja maitserohelisega. Valmis broileril eemaldada sidumisnöör, panna vaagnale ning kaunistada apelsiniviilude ja peterselliga. Juurde sobib riisilisand.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee