Lõunasöögi retseptid

Kapsa ja kaalika pajaroog 

Toidutare, 26. mai 2008, 07:11
Kapsa-kaalika pajaroog hakklihaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g (väherasvane) Hakkliha
1 sl õli
1 kg Valge peakapsas
250 g Juurseller
400 g Kaalikas
sojakaste või muu vürtsikaste
2 sl hakitud maitseroheline

Valmistamine
Hakkliha pruunistada kiiresti. Kapsas, seller ja kaalikas tükeldada kuubikuteks. Õli kuumutada paksupõhjalise keedunõu põhjas, selles kuumutada kapsast, sellerit ja kaalikat. Lisada veidi vett ning vähendada kuumust. Rooga kuumutada tasasel tulel, kuni köögiviljad on peaegu pehmed. Lisada hakkliha ja maitseained ning kuumutada veel mõni minut. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist. Pajaroa juurde sobib pakkuda rukkileiba või keedukartuleid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee