Taimetoidu retseptid

Kartuli-porgandi-aedoavorm 

Toidutare, 25. november 2006, 22:52
Kartuli-porgandi-aedoavorm võib olla eine pearoog, kuid sobib ka liha-või kalaroogade kõrvale.

Koostisosad
4 kuni 6 tk Kartul
2 kuni 3 Porgand
4 dl (tükeldatud) Aeduba ehk Türgi uba
1 kuni 2 küünt Küüslauk
4 dl Piim
Sool
Must pipar
2 dl Riivjuust
1 sl Või

Valmistamine
Kartulid ja porgandid lõigata viiludeks. Ahjuvorm määrida võiga. Laduda sellesse kihiti kartuli- ja porgandiviilud ning aedoad ( värsked või külmutatud ). Kihtide vahele riputada maitseaineid ja panna purustatud küüslauku. Piim valada köögiviljadele. Vormiroale riputada riivjuustu ning küpsetada ahjus 175°C juures 45-50 minutit. Vormiroog võib olla eine pearoog, see sobib ka liha- või kalaroogade kõrvale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee