Taimetoidu retseptid

Kartuli-muna-sibulatäidisega küpsetatud paprikad 

Toidutare, 25. november 2006, 22:14
Fooliumis küpsetatud rohelised paprikakaunad on mõnus eeroog.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk (rohelist) Paprika
TÄIDIS
4 tk Muna
2 tk keedetud kartul
1 tk Sibul
1 dl Majonees
2.5 tl Sinep
1 sl tükeldatud sibulapealsed
1 tl Paprika (jahvatatud)
Küüslaugusool
värskelt jahvatatud valge pipar

Valmistamine
Paprikatel lõigata varrepoolsest otsast kaas maha, eemaldada seemned. Vajadusel lõigata ka teisest otsast väike osa maha, et paprika hästi püsti püsiks. Munad keeta ja tükeldada väikesteks kuubikuteks. Kartulid tükeldada samuti kuubikuteks ja sibul hakkida. Lisada majonees, sinep, hakitud sibulapealsed ja maitseained ning segada hoolikalt. Paprikakaunad täita seguga. Iga paprikakaun pakkida eraldi fooliumisse. Küpsetada ahjus, kuni paprikakaunad on pehmed.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee