Hommikusöögi retseptid

Prantsuse võisarved 

Toidutare, 25. november 2006, 21:24
Prantsuse võisarvekesi võib küpsetada suuremas koguses, siis külmutada ja pakkuda hommikukohvi juurde ka järgnevatel hommikutel mikrolaineahjus või praeahjus soojendatult.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 dl Piim
50 g pärm
1 tk Muna
1 tl Sool
8 dl nisujahu
150 g pehme või või küpsetusmargariin
määrimiseks muna

Valmistamine
Pärm lahustada leiges piimas, lisada muna, sool ja jahu. Lõpuks lisada pehme või. Lasta tainal toidukile all soojas kohas kerkida. Kerkinud tainas jagada kaheks. Kumbki osa rullida ringikujuliseks. Ringid lõigata tainanoaga kaheksaks sektoriks. Sektorid keerata sarvekesteks. Sarvekestel lasta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil veidi kerkida, määrida munaga ja küpsetada ahjus 225°C juures 10 minutit. Selliseid sarvekesi võib korraga küpsetada suuremas koguses, siis külmutada ja pakkuda hommikukohvi juurde ka järgmistel hommikutel mikrolaineahjus või praeahjus soojendatult. Sellest kogusest saab 16 võisarve.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee