Lõunasöögi retseptid

Makrasalat II 

Toidutare, 25. november 2006, 21:08
Makrasalat muna, kurgi, herneste ja ananassiga koore-majoneesikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 purk makra või krevetilakad tillimarinaadis
2 tk Muna
0.5 tk kasvuhoonekurk
1 dl värsked või külmutatud herned
50 g lehtsalat
1 dl konservananass
KASTE
1 dl mahedamaitseline majonees
0.5 dl vahukoor
Sool
Sidrunimahl

Valmistamine
Munad keeta ja tükeldada sektoriteks. Makrapulkadest lõigata nurga all seibid. Salat lõigata ribadeks või rebida. Kurk ja ananass lõigata suuremateks kuubikuteks. Kastme valmistamiseks vahustada koor kergelt, lisada majonees ja maitseained. Serveerimisel segada salatiained kergelt omavahel, panna salatikaussi või -vaagnale ja valada üle kastmega. Kaunistada võib salatilehtede ja tervete krevetilakkadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee