Makrasalat II
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 purk makra või krevetilakad tillimarinaadis
2 tk Muna
0.5 tk kasvuhoonekurk
1 dl värsked või külmutatud herned
50 g lehtsalat
1 dl konservananass
KASTE
1 dl mahedamaitseline majonees
0.5 dl vahukoor
Sool
Sidrunimahl
Valmistamine
Munad keeta ja tükeldada sektoriteks. Makrapulkadest lõigata nurga all seibid. Salat lõigata ribadeks või rebida. Kurk ja ananass lõigata suuremateks kuubikuteks. Kastme valmistamiseks vahustada koor kergelt, lisada majonees ja maitseained. Serveerimisel segada salatiained kergelt omavahel, panna salatikaussi või -vaagnale ja valada üle kastmega. Kaunistada võib salatilehtede ja tervete krevetilakkadega.
Kommentaarid (0)