Küpsetised

Kõrvitsapitsa 

Toidutare, 25. november 2006, 20:35
Kõrvitsa-singikattega pitsa.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
PITSAPÕHI
2 dl vesi
20 g pärm
0.5 tl Sool
3 sl õli
5 dl nisujahu
KATE
150 g sink
3 tk Sibul
800 g kõrvitsatükid
3 sl vürtsikas tomatikaste
Sool
Valge pipar
basiilik
tüümian
150 g Riivjuust

Valmistamine
Pärmile lisada pisut vett ja hõõruda vedelaks. Lisada vesi, soolaga segatud jahu ja õli ning segada ühtlaseks tainaks. Tainaga vooderdada ahjuvormi põhi ja ääred, kerkida pole vaja lasta. Katte valmistamiseks lõigata sink peenikesteks ribadeks ja pruunistada pannil. Lisada hakitud sibulad, kuumutada koos, kuni sibul muutub klaasjaks. Kõrvits tükeldada ja keeta vähese soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Tainale laotada kõvitsatükid, siis singi- ja sibulasegu, kõige peale tomatikaste. Pitsa maitsestada, riputada üle riivjuustuga ning küpsetada ahjus 180°C juures 45 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee