Lõunasöögi retseptid

Kõrvitsasupp basiilikuga 

Toidutare, 25. november 2006, 20:15
Kõrvitsa-porgandi püreesupp tomati ja basiilikuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Kõrvits
2 tk Porgand
1 l köögiviljapuljong
1 tk Sibul
2 sl Või
2 tk Tomat
Sool
Valge pipar
3 sl Hapukoor
2 sl (hakitud) Basiilik (värske)

Valmistamine
Kõrvits lõigata kuubikuteks, porgand paksemateks ketasteks. Köögiviljad keeta vähese soolaga maitsestatud vees pehmeks ja püreerida. Sibul hakkida ning kuumutada võis klaasjaks. Tomatid koorida, eemaldada seemned ja lisada sibulale ning kuumutada koos mõni minut. Kõik ained segada kokku ja kuumutada tasasel tulel 10-15 minutit. Supp maitsestada, lisada hapukoor ja hakitud basiilik.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee