Itaalia köök

Pastakaste šampinjonidega 

Toidutare, 25. november 2006, 18:50
Pastakaste seente ja köögiviljadega.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 tk Sibul
200 g Šampinjonid
2 vart Varsseller
3 sl õli
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
0.5 tl Pune (kuivatatud)
Sool
Valge pipar
1 tk Porgand
1 tk Suvikõrvits (väike)
400 g Purustatud tomatid (1 purk)
2 dl Lihapuljong
2 küünt Küüslauk

Valmistamine
Sibul kooritakse ja hakitakse. Sellerivarred ja seened lõigatakse õhukesteks viiludeks. Tsukiini kooritakse ning lõigatakse väikesteks kuubikuteks, porgand puhastatakse ja riivitakse jämedal riivil. Õli kuumutatakse paksupõhjalises nõus, lisatakse köögiviljad-seened ja kuumutatakse segades mõni minut. Lisatakse tomatihoidis ja puljong. Kuumutatakse tasasel tulel ilma kaaneta umbes pool tundi. Kaste maitsestatakse veidi enne keetmise lõppu maitseürtide ja värskelt jahvatatud valge pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee