Taimetoidu retseptid

Tomati-paprikakaste pastale 

Toidutare, 25. november 2006, 18:02
Tomati-paprikakaste sobib hästi pastatoitude juurde.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 sl oliivõli
1 tk Sibul
2 tk Paprika
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
Paprika (jahvatatud)
Must pipar
Petersell
Pune
Tüümian

Valmistamine
Sibul kooritakse ja hakitakse. Paprikakaunal lõigatakse ära varrepoolne ots, kaun poolitatakse, eemaldatakse seemned ja valged membraanid. Viljaliha lõigatakse peenikesteks ribadeks. Õli kuumutatakse, lisatakse hakitud sibul, kuumutatakse segades, kuni sibul muutub klaasjaks. Lisatakse paprikaribad ja kuumutatakse segades mõni minut. Lisatakse tomatikonserv ning kuumutatakse veel mõni minut. Soovi korral püreeritakse kaste saumikseriga või läbi sõela hõõrudes. Valmis kaste maitsestatakse paprikapulbri ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Peale riputatakse hakitud maitserohelist ja ürte.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee